Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Alice i Underlandet" by Lewis Carroll # Book PDF Kindle ePub Free

Alice i Underlandet

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Alice i Underlandet
  • Author : Lewis Carroll
  • Release Date : January 01, 1865
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 14633 KB

Description

Alice i Underlandet i Tove Janssons sĂ€regna stil och stĂ€mningsfulla skrud Ă€r den perfekta presentboken! LEWIS CARROLLS tidlösa och klassiska mĂ€sterverk Alice i Underlandet firar 150-Ă„rsjubileum 2015 och det uppmĂ€rksammar vi med en pĂ„kostad och lyxig presentutgĂ„va med genomgĂ„ende illustrationer av ingen mindre Ă€n TOVE JANSSON, Mumintrollens skapare och ”mamma”.

”KĂ€ra nĂ„n, jag Ă€r sen!” Ă€r en klassisk replik frĂ„n den fantastiska berĂ€ttelsen om flickan Alice som faller flera mil ner i ett kaninhĂ„l och hamnar i Underlandet. DĂ€r upplever hon osannolika Ă€ventyr och möter de mest underliga karaktĂ€rer; den galne hattmakaren, Cheshirekatten, den vita kaninen och drottningen HjĂ€rter Dam, för att nĂ€mna nĂ„gra …

Generationer av barn har Àlskat denna klassiker som Àr skriven pÄ ett enkelt och levande sprÄk, full av ordlekar och logiska kullerbyttor och underhÄller barn i alla Äldrar. Tove Jansson förhöjer en redan oförglömlig lÀsupplevelse med sina skimrande och stÀmningsfulla illustrationer av Alice och vÀrlden som hon hamnar i.

Detta Àr Ärets mest efterlÀngtade presentbok! Passar lika bra till dopet, studenten som julklapp och födelsedagspresent, eller varför inte som present till dig sjÀlv?


PDF Books Download "Alice i Underlandet" Online ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Alice i Underlandet" by Lewis Carroll # Book PDF Kindle ePub Free"